Salongen

Jag, Elisabeth "Ellis" Öjesten, har över 15 års erfarenhet som frisör och har nu öppnat upp min salong i helt ny regi på Björkholmen och byter därmed namn till Björkstudion. Sedan flera år drev jag Salong Jeanette vid Chapmansskolan.


I mitt arbete använder jag mig av det välkända Hårologikonceptet. På Björkstudion får du ett expertutlåtande av en Hårolog, om hur du kan förbättra ditt hår och hårbotten efter din livsstil.


En Hårolog är en frisör som vet mer. Alla behandlingar och råd är individuella och din hårolog vet att du som kund förtjänar en professionell behandling för att du är unik.

Läs mer om det på deras hemsida genom att klicka här....

Hårologi betyder lären om håret. Med kunskap har vi möjlighet att påverka hårets och hudens naturliga funktioner.


Ett sunt hår är ett vackert hår. De flesta av Hårologis vårdande produkter verkar på djupet. där hårstråets livsviktiga struktur (cortex) finns. Samtidigt uppnås en välbalanserad hårbotten utan negativ påverkan på håret. Det centrala i Hårologikonceptet är den holistiska och individuella synen på människor. Denna insikt möjliggör förståelsen av sambandet mellan hår, hud och näring.

Det är därfor kominationen av kosttillskott och individuellt anpassade produkter är essentiellt i vår strävan efter vackert hår. Näring är byggstenarna för hela kroppen.


Varför en Hårolog?

Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Hon/han har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hårologen studerar håret och hårbottnen och gör en hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar. De produkter du köper med dig hem blandar Hårologen med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som Hårologerna är ensamma om.


Du får specialistservice

Förutom hårtest och skräddarsydda produkter får du självklart också en proffsig klippning och styling. Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår.

Hårologikonceptet är baserat på genuin kunskap, analys och miljövänliga, högkvalitativa produkter. Dessutom är alla våra hårvårdsprodukter tillverkade med största omsorg i Sverige.Hjärtligt välkommen!

Bokning sker endast över telefon.

Jag har inte drop in.


Telefon: 0727 - 21 03 20

Adress: Wachtmeistergatan 2 E

Boka mig gärna inför ditt bröllop så hjälper jag till att göra din dag speciell...

Samarbetspartner till: